HAUFF-TECHNIK HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürününü Türkiye 'den Satın Alın


HAUFF-TECHNIK HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces )'nın üstün kalitesini ve performansını Depomer Otomasyon Ltd. Şti ile Türkiye'de keşfedin. Güvenilirlik veya verimlilik arıyorsanız, bu ürün tüm endüstriyel ihtiyaçlarınızı karşılar.

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ), çeşitli uygulamalarda optimal performans ve dayanıklılık sağlamak için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli yapısı ve yenilikçi özellikleri ile profesyonellerin tercihidir.

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces )'nin Ana Özellikleri:

  • Yüksek Performans: Üstün sonuçlar sağlamak için mühendislik harikası.
  • Dayanıklı Yapı: Uzun ömürlü kullanım için yüksek kaliteli malzemelerle üretilmiştir.
  • Yenilikçi Tasarım: Verimliliği artırmak için en son teknolojiye sahiptir.
  • Maliyet Etkin: Rekabetçi fiyatlarla büyük değer sunar.

Depomer Otomasyon Ltd. Şti ile HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces )'yi rekabetçi fiyatlarla ve en hızlı teslimat süreleri ile Türkiye genelinde sunuyoruz. Uzman ekibimiz, tüm sorularınızla size yardımcı olmaya ve özel çözümler sunmaya hazırdır.

Neden Depomer Otomasyon Ltd. Şti?

  • Uzman Desteği: Ürünle ilgili tüm sorularınız için bilgili ekibimizden yardım alın.
  • Rekabetçi Fiyatlar: Piyasadaki en iyi fiyatları sunuyoruz.
  • Hızlı Teslimat: Verimli dağıtım ağımız sayesinde hızlı teslimat sürelerinden yararlanın.
  • Müşteri Memnuniyeti: Müşteri hizmetlerine olan bağlılığımız, harika bir alışveriş deneyimi sağlar.

Lütfen HAUFF-TECHNIK ürünlerini tedarik etmemize rağmen, Depomer Otomasyon Ltd. Şti'ın yetkili bir distribütör olmadığını unutmayın. Tüm haklar üreticilere ve resmi ortaklarına aittir.

Bugün Teklif Alın! HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ile operasyonlarınızı geliştirmeye hazır mısınız? Kişiselleştirilmiş teklif için şimdi bizimle iletişime geçin. Aşağıdaki formu doldurun veya talebinizi e-posta ile gönderin. İşletmeniz için maliyet etkin, kaliteli bir seçim yapmanıza yardımcı olalım.     

Önemli Not: HAUFF-TECHNIK ürünlerini tedarik etmemize rağmen, Depomer Otomasyon Ltd. Şti  yetkili bir distribütör değildir. Markanın tüm hakları üreticiler ve resmi ortaklarına aittir.

Türkiye bölgesinde HAUFF-TECHNIK markasına ait HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürününü nereden satın alabilirim?

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürününü HAUFF-TECHNIK markasından Depomer Otomasyon Ltd. Şti üzerinden satın alabilirsiniz. Türkiye genelinde müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla güvenilir hizmet sunuyoruz.

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürününün fiyatı nedir?

Özel fiyat teklifi ve stok durumu için iletişim formumuzu doldurun veya bizi arayın. Size özel çözümler sunmaya kararlıyız.

Türkiye bölgesinde HAUFF-TECHNIK markasının resmi distribütörü veya satıcısı kimdir?

Biz, HAUFF-TECHNIK markasının Türkiye bölgesindeki resmi distribütörü veya satıcısı olmasak da, ürünlerimizi güvenilir kaynaklardan temin ediyor ve rekabetçi fiyatlarla orijinal HAUFF-TECHNIK ekipmanları sunuyoruz.

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürün kataloğuna, kullanım kılavuzlarına, teknik dokümanlara ve PDF dosyalarına nasıl erişebilirim?

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürününün kataloglarına, kullanım kılavuzlarına ve teknik dokümanlarına web sitemizden erişebilirsiniz. Kaynaklar bölümünü ziyaret edin veya belirli belgeler için doğrudan bizimle iletişime geçin.

HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces ) ürünü için teknik destek sağlıyor musunuz?

Doğrudan teknik destek sunmasak da, üreticiyle iletişime geçmenize yardımcı olabilir ve ihtiyacınız olan desteği almanızı sağlayabiliriz.

Marka HAUFF-TECHNIK
Ürün HSI150 1x1 K2 Varia 260-365 (pack 8 pieces )
Sipariş kodu 4223183
Ağırlık 1
Teknik özellik 3030300085 Double Sealing Pack, Adjustable Length, for Embedding in Concrete For flush installation, the gas and gas can be used on both sides. waterproof connection of system seals for cables and cable conduits. Parcel formation is possible on site. For use in double/element walls. Features: stepless adjustment to the desired wall thickness on site; Seal of quality on both sides: factory leaks. Possibility of control in case of accidental or unauthorized opening of the lid; pressure tightness to concrete due to a total of three sprayed 3-bridge seals. EAN/GTIN: 4052487220071 1 PACK = 8 PCS classification:port design:double-sided bayonet mounting; center space:210 mm; number Horizontal:1 st; number vertically:1pcs; design:variable wall thickness; nominal diameter:150 mm; frame dimension/external dimensions w*h:220*220; wall thickness 2:260 -365; material Mounting frame:ABS/TPE; material pipe:PVC; stamp:W1; sealing cover material 1:ABS/TPE